Rolig grej 3

Kollega: Visste du att man förbänner typ två chipspåsar under en timmes sex?
HEMLIG: Hurdå? Man bara ligger där ju?
Kollega: Det är fan inte konstigt att du blev dumpad.


HAHHA as rolig denna blogg ju ;)

Ska man lika gärna bli gammal kan man väl göra något vettigt av det

Angående långsamma gamla människor

Ni vet vilka jag menar....

De som tar hundra år på sig att kliva av bussen, de som räknar småmynt i en evighet på ICA, de som går över vägen som om de racade med en snigel (och snigeln vann), de som alltid går först med sin vagn på IKEA och orsakar stopp, de som tar hela dagen på sig på att beställa mat, de som berättar hela sin livshistoria för första bästa offer som visar tendens till att lyssna.

Är ni med nu?

En sådan gammal tant ska jag bli. Jag ska gå runt med min rullator, oja mig, klaga, gnälla och allmänt göra världen lite långsammare. Jag ska åka stadsbuss varje dag - hela tiden. Sedan ska jag trycka på stopp-knappen och ta på mig handskarna och mössan som om det vore ett livsprojekt. Efter det ska jag sakta, sakta resa mig från sätet (som någon ung människa gett upp för min skull) och med illvilja långsamt stapla benen framför varandra på det drygaste sättet människan någonsin skådat. Sedan ska jag låtsas få ont och sätta mig ner igen för att påbörja samma procedur ett antal gånger till busschauffören nästan slänger ut mig. (Det vill säga leder mig ut och bär ut rullatorn till mig).

Folket i bussen kommer att sucka och stöna och förbanna sig över gamla människor, och jag kommer gå av bussen för att sedan springa med min rullator bredvid bussen och räcka fingret samtidigt som jag skriker: "SUCKERS!".

Hoho. Can't Wait.

Kysskorven @ lunarstorn tatuering...

Min bror hör av sig mitt i natten och frågar i panik om jag har någon salva till hans tatuering, det hade jag och tänkte att han hade gjort något snyggt för vi satte och kollade på tatueringar en dag för ett tag sedan.. När han sedan kommer och jag frågar vad han har gjort så börjar han garva och drar upp byxbenet. HAHAHAHHA FYFAN VAD JAG SKRATTADE!! Jävla idiot till bror man har, och så säger han till mig "ska inte du inte göra en Janina @ bilddagboken tatuering" HAHAH jävla pucko! Men roligt va det ;)





RSS 2.0