nagellack och lösögonfransar

http://www.head2toebeauty.com/nail_polishes/npo_china_glaze1.htm
BILLIGT BILLIGT, lösögonfransar och nagellack ca 30kr går det mesta loss på. Finns mycket annat gött där med ;D



bra blogg --> http://www.heartcore.se/search/label/Kroppsv%C3%A5rd-%20naglar (och detta är bara naglar, du/ni ser kategorierna till höger där)



Puss




uppdate, jag menar 146kr för 7 nagellack blir ca 20kr /lacket och ingen frakt!

Sömn

Jag somnade runt kl 08 och vaknade kl 13.00 ganska exakt av att telefonen ringer, Petrajjbullen som ringde. Det va lika bra annars hade det slutat med att jag sovit och skitigt att gå på stan haha! 5h får räcka för idag :)

Jag ringde min bror och kollade om vi fortfarande skulle käka lunch idag, och det skulle vi, härligt kan jag dra med mig honom och gå runt på stan med mig haha! Ska inhandla hårfärg bla, det blir lite mörkare än vad jag har! SÅ igentligen borde jag inte sitta här eftersom att jag ska träffa honom på stan klockan 15. Nej in i duschen nu, och fixa dig lite snabbt. (ja jag pratar med mig själv) haha!




/Janne

Saknar dig redan!

Igår hade jag dock iallafall sjukt roligt, Sebastian och Olsson är underbara människor! Och nu har Olsson åkt till Barcelona och kommer stanna där ett tag tror jag.. Så det suger ju väldigt mycket då jag kommer sakna honom som fan! Ja ja tro vad ni vill.. Vi va hos Sebastian och skulle ut på krogen egentligen men det blev inte så. Vi stannade hemma hos Krull hela natten, men det va as trevligt :)

Alkoholen flödar

Och jag älskar mitt liv just nu! Jag stormtrivs, men det ska bli jävligt tråkigt att Olsson flyr Sverige /: Men det är ju skönt för honom! Han är ju liksom min alkohol kompis, han och jag alltså.. Slutar alltid med att det är vi som lämnar allt för att festa satan! Hahaha men han drar inte förens på Söndag nästa vecka så ett tag kvar.


Nu blir det dusch, mat, smink, Petra sedan Viktor och fest.


Love it!! /Janina

Bilder

Karro hade en sladd så lånade den. Så här kommer massa bilder!
Poser såklart.


Sol i Malmö

Sol i Malmö! Regn i Västerås hörde jag! ;)



UNDERBART FÖNSTER!!



Ser ju livrädd ut!

Posa med cigg bild -.- haha



Min fru!


Kärlek

Jag är kär i Karro, hon är helt underbar mot mig! Hon skämmer bort mig så mycket! Vi va ute och drack igår några öl på Lilla torg, träffade en skit trevlig kille som vi hade kollat in, och ja vi sade det innan att han är nog bög, och visst va han det.. Men vi snackade med honom ett bra tag, skit trevligt! Karro skulle upp till skolan dagen efter så vi gick hem ganska "tidigt" runt 00 och slaggade.


Vi vaknade vi runt 07 och Karro fixade sig, jag satt i fönstret och tog en cigg och gick och lade mig efter att ha kollat klart på slutet av filmen American history X och Brüno (hade somnat båda gångerna till slutet) sedan kollade jag på ett avsnitt med Family Guy, efter det somnade jag och vaknade då upp till en underbar Karro som hade köpt en kebab till mig!!!! Fyfan älskar Malmö kebab!!! Och nu så lagar hon mat, vet inte vad det blir för gott, men hembakat bröd med oliver i vet jag iallafall, MUMS! Blir hungrig av att tänka på det. Hon låter mig inte städa eller något haha! Helt underbar kvinna det dära. Jag ska gifta mig med henne. Inte nog med att hon kan laga mat så är hon snygg, älskar håret (!) och så är hon skåning! Fyfan vad perfekt! Måste tilllägga att efterrätter är hennes specialitet!



Nu ska jag lämna detta extremt långa inlägg och göra något annat. Ska försöka lägga upp bilder också, men det blir väl när jag kommer hem?



Jajaj pouss

Solen skiner!



Solen skiner i Malmö, jag älskat! Blir bjuden på mat och massa mys och trevligt sällskap, nybakat bröd och ja allt ni vet, allt som Malmö erbjuder, LYX!

Blir smygfotad när jag sover..........
'

Och detta är min snygga fru!

RSS 2.0