Jag ska ge dig allt du vill ha och jag hoppas att du får träffa ditt kommande barnbarn innan det är försent.

Jag ringde pappa idag och ville kolla med hans fru som är tandspecialist hur mycket det kostar att fixa mina krokiga tänder så att dom blir raka, och från ingenstans så fick jag prata med pappa och då börjar han snacka med mig om "när jag ska jag få bli morfar då?" stackaren börjar väl få lite ångest med tanke på att han har cancer och kanske inte har så lång tid kvar att leva. Han har väl ångest för att inte hinna bli morfar.. Jag vill så gärna ha barn och starta min egen familj med tanke på att jag inte har någon, jag har ingen mamma, och pappa har inte vart speciellt delaktig i mitt och min brors liv sedan jag va 2 år gammal. Jag har tagit upp kontakten med pappa sedan jag fick veta att han hade cancer i levern och fick reda på att han hade 2mån till 2år kvar att leva och vi firade även jul med honom och hans familj nu i julas. Nu ser det iofs lite ljusare ut med hans sjukdom men jag vill verkligen ha en familj som jag kan säga att jag har startat och ge mitt barn allt som jag inte har fått..


Jag kan berätta lite om min barndom om någon är intresserad i ett senare inlägg?



Iallafall, karl jäveln vill ha ett barnbarn precis som jag ha ett barn, jag önskar att jag kunde hitta mig en vettig karl och kunna bygga upp och starta en familj med.. Detta är lite tankar som snurrar i mitt huvud, hur lite stöd jag än har från folk så är jag iallafall glad att jag och min pappa är på samma sida i boken. Jag älskar min pappa trots att det har vart och blivit som det har blivit, och att prata med honom gör mig glad, han gör mig glad. Vi har precis samma humor och snart kommer han till Västerås, till stugan och fixar, då ska vi fiska, sola, och pyssla i stugan.. Jag har inte vart där sedan sist och det är nog över 10 år sedan, det känns bra, det känns mera än bra, men jag vågar ännu inte hoppas att det är bra för jag vet att pappa har svikit mig så många gånger i mitt liv att jag inte riktigt har byggt upp mitt förtroende för honom än, men han är den enda personen som jag aldrig har slutat kämpa för, och att få upp en bra relation med.


Jag älskar dig pappa, hur mycket som helst. Jag önskar dig allt gott, jag ska ge dig allt du vill ha och jag hoppas att du får träffa ditt kommande barnbarn innan det är försent.

på bilden ser ni mig och min bror i stugan med våran pappa när jag va
runt 4 år gammal och min bror va runt 3 år gammal. Det är ca 19 år sedan..

Kommentarer
Postat av: Bull

GÖR'T!

2011-05-26 @ 23:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0